BDO inhousedag

BDO inhousedag

by TychoMulder februari 15, 2020

Op woensdag 12 februari 2020 waren we uitgenodigd door BDO voor een inhousedag bij PEC Zwolle voor een mooi programma met meerdere interessante sprekers waaronder Jordy Janssen, Bert Scholten en Simon Hoekstra.

De dag begon met een toelichting over het kantoor BDO en waar ze voor staan. Gevolgd door een quiz om de kennis onder ons te testen, gevuld met algemene vragen en vragen specifiek gericht op de rol van accountancy in de voetballerij. Waarbij de winnaar twee kaartjes kreeg om een wedstrijd van PEC Zwolle bij te wonen.

Vervolgens was alle aandacht gericht op Simon Hoekstra (Financieel manager bij PEC Zwolle). Hij vertelde ons over zijn werkzaamheden binnen PEC Zwolle en over de overstap van accountancy naar het bedrijfsleven.

Daarna was het woord aan Bert Scholten (Partner bij BDO) die op een mooie laagdrempelige manier verder in ging op accountancy in de voetballerij. Dit deed hij aan de hand van de jaarrekeningen van PEC Zwolle en PSV Eindhoven.

Als afsluiter kregen we van oud-voetballers van PEC Zwolle een rondleiding door het gehele stadion en vertelden zij ons alle bijbehorende anekdotes.

Uiteraard was er op het einde nog even aandacht voor de innerlijke mens met een hapje en een drankje.

Het bestuur van BeACtive bedankt BDO en alle aanwezige leden hartelijk voor de zeer succesvolle activiteit.

Voor de leden die er niet bij konden zijn: we hopen dat er de volgende keer wel bij zijn!