Bekendmaking Boks-I

Bekendmaking Boks-I

by Matthijs Honcoop augustus 26, 2022

Beste Leden,  

Met enthousiasme maken wij het bestuur Boks-I bekend!  

Zoals tijdens de Algemene leden vergadering in juli is besloten gaat de vereniging uitgebreid worden. Vanaf dit studiejaar is de vereniging niet alleen voor studenten van de Accountancy (AC) richting, maar wordt dit uitgebreid. Wij worden een Studievereniging voor Business, Media en Recht studenten maar in de praktijk zullen wij ons gaan bezighouden met de uitbreiding naar de opleidingen Finance & Control (F&C) en Finance, Tax and Advice (FTA).   

Dit besluit is in overleg met Windesheim genomen en is een gevolg van het feit dat er nu een gezamenlijk propedeusejaar is voor de drie opleidingen. Bovendien hebben AC, F&C en FTA  veel met elkaar overeen en kunnen afgestuurde studenten van de drie opleidingen terecht bij dezelfde werkgever.  

Vanaf dit collegejaar zal het lidmaatschap van de vereniging gratis zijn. Op deze manier is de studievereniging voor iedereen toegankelijk.  Wij hopen op zoveel mogelijk nieuwe leden van AC en de andere opleidingen.  

Graag nodigen wij jullie op vrijdag 23 september uit voor een kennismakingsfeest bij Het Vliegende Paard! Het Paard zal voor de ruimte en hapjeszorgen. De consumpties zijn voor eigen rekening.  

Meld je hier aan via onderstaande link!!  

Wij hopen op een grote opkomst tijdens de ”end of summer” welkomsparty.   

Met vriendelijke groet,  

Bestuur Beactive