Afstudeeropdracht in de afbouw sector

Afstudeeropdracht

Afstudeeropdracht in de afbouw sector

Date:

december. 06, 19

Algemeen
Profiel
Werkveld
Wat wij bieden
Solliciteer

Spiegel Accountants voert wettelijke controleopdrachten uit voor middelgrote en grote ondernemingen in heel Nederland, met name in de sectoren handel en productie. Naast statutaire controles verrichten wij als ‘component’ accountant ook consolidatiecontroles voor dochterondernemingen van internationale (beursgenoteerde) ondernemingen. In de non-profit sector verrichten wij vrijwillige controles voor diverse stichtingen.

Profiel

We willen graag kennismaken met jou als jij:

  • in het laatste jaar zit van de opleiding HBO Accountancy;
  • beschikt over analytisch vermogen; en
  • Communicatief bent (i.v.m. interviews)

Bij deze opdracht ga je bezig met het analyseren van de AO-IB, verkennen van mogelijke verbeteringen daarin en het leveren van een adequate AO-IB beschrijving die door de cliënt kan worden onderhouden.

Het gaat om een onderneming in de afbouw sector met diverse entiteiten. De onderneming is doorgegroeid naar middelgroot en is toe aan een kritische blik op de AO-IB.

Heb je belangstelling voor deze vacature? We komen dan graag met je in contact! Je kunt je belangstelling tonen door contact op te nemen via onderstaande link. Naast je cv, zijn we benieuwd naar de periode waarin je wilt werken en leren, wat het werken in de praktijk jou moet opleveren en wat je ambities zijn na je stage. Kortom, genoeg info om met ons te delen!

zet- en drukfouten voorbehouden | acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina