Afstudeerstage Accountancy RA (februari 2020) – Apeldoorn

Afstudeeropdracht

Afstudeerstage Accountancy RA (februari 2020) – Apeldoorn

Date:

november. 12, 19

Algemeen
Profiel
Werkveld
Wat wij bieden
Solliciteer

Jouw uitdaging

Een afstudeerstage of het schrijven van een scriptie is noodzakelijk om je studie op een goede manier af te ronden. Bij BDO voer je zelfstandig een onderzoek uit. Het onderwerp en je onderzoeksvraag bepaal je zelf. Een BDO’er met een schat aan praktijkervaring ondersteunt je gedurende jouw afstudeerperiode. Op deze manier kun je direct gebruik maken van de vakkennis die binnen onze organisatie aanwezig is. Daarnaast bieden we je een kijkje in de keuken van diverse bedrijven in de regio. Onder begeleiding van ervaren collega’s werk je direct mee in de Audit & Assurance (controle)praktijk en ga je mee op klantbezoek. Juist de combinatie van het schrijven van je scriptie en het meewerken in de praktijk maakt een afstudeerstage bij BDO zo interessant.

Jouw profiel

Wij zoeken een ambitieuze en leergierige afstudeerder die eigen initiatief en inbreng niet schuwt. Vanzelfsprekend ben je analytisch sterk, communicatief zeer vaardig en werk je gestructureerd, correct en accuraat.

Daarnaast ben je:

  • in de afrondende fase van je hbo-opleiding Accountancy/Bedrijfseconomie of wo-opleiding (Bedrijfs)economie/Accountancy & Controlling;
  • gedreven in je persoonlijke en professionele ontwikkeling;
  • een teamspeler.

De werkomgeving
BDO biedt een professionele werkomgeving, waarin je kennis en vaardigheden verder ontwikkeld worden. Je maakt als afstudeerstagiair(e) deel uit van een team collega’s binnen de Audit & Assurancepraktijk van de vestiging ApeldoornJe hoofdstandplaats is Apeldoorn. Naast de tijd die je besteed aan het schrijven van je scriptie werk je onder begeleiding van ervaren collega’s in teams die per klant verschillend kunnen zijn. Onze klantenportefeuille is zeer divers, waarbij de nadruk ligt op enerzijds het MKB-/familiebedrijf en anderzijds de corporate cliënts waaronder publieke organisaties, beursfondsen en internationaal opererende ondernemingen vallen.

Wat wij bieden

Werken bij Boon Accountants Belastingadviseurs / Boon Registeraccountants betekent werken bij een organisatie met een open en informele cultuur, waarin je je snel thuis voelt. Werken bij Boon is net even anders dan bij de andere accountants- en belastingadvieskantoren. Natuurlijk zijn er raakvlakken… maar wat werken bij ons echt anders maakt; zijn de mensen en de mogelijkheden die je krijgt om je verder te ontwikkelen! Je treft fijne collega’s en een begeleider (jouw buddy) die slagvaardig, zelfbewust en met een groot inlevingsvermogen hun vak uitoefenen. Zij zijn het die (mede-) verantwoordelijk zijn voor ons succes.

Je vindt bij ons een ongedwongen werksfeer met de nodige vrijheid om je werk en privé in balans te houden. Ambitie wordt beloond; wij laten je talent graag bloeien en helpen je verder in je ontwikkeling. Omdat in ons bedrijf een goede werksfeer belangrijk is, gaan we er meerdere keren per jaar samen op uit!

Heb je belangstelling voor deze vacature? We komen dan graag met je in contact! Je kunt je belangstelling tonen door contact op te nemen via onderstaande link. Naast je cv, zijn we benieuwd naar de periode waarin je wilt werken en leren, wat het werken in de praktijk jou moet opleveren en wat je ambities zijn na je stage. Kortom, genoeg info om met ons te delen!

zet- en drukfouten voorbehouden | acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina