Assistent Accountant Controlepraktijk

Vacature

Assistent Accountant Controlepraktijk

Date:

maart. 02, 20

Algemeen
Profiel
Werkveld
Wat wij bieden
Solliciteer

Werken bij Boon Accountants Belastingadviseurs/Boon Registeraccountants betekent werken in een deskundig team waarin kwaliteit, professionaliteit, groei en werkplezier voorop staat en van tijd tot tijd de mouwen flink worden opgestroopt. Gezonde ambitie wordt zeer gewaardeerd. Boon biedt jou dan ook alle ruimte om je verder te ontplooien, uiteraard met de daarbij behorende arbeidsvoorwaarden.

Profiel

We willen graag kennismaken met jou als jij:

  • beschikbaar bent per september 2020
  • dit jaar afstudeert en hiermee een afgeronde HBO-opleiding (BE/Accountancy) hebt
  • je middelbare school hebt afgerond (VWO) en 4 dagen bij ons wilt komen werken en de 5e dag wilt gaan starten met je Bachelor Accountancy bijvoorbeeld op Nyenrode
  • ervaring hebt in de accountancy middels stage of werk (is een pré)
  • beschikt over goede communicatieve en adviesvaardigheden
  • accuraat, initiatiefrijk en klantgericht bent
  • beschikt over uitstekend cijfermatig inzicht
  • je verder wilt ontwikkelen en professionaliseren in het vak
  • openstaat voor de gewenste cultuur binnen ons kantoor: focus op kwaliteit, professioneel kritische instelling, nauwkeurig, degelijk, een rechte rug en maatschappelijk betrokken

Werkveld

In de functie van junior assistent controlepraktijk ben je betrokken bij alle aspecten van het controleproces. Je werkzaamheden zijn voornamelijk uitvoerend van aard en worden voor een belangrijk deel bij de klant uitgevoerd. Vanaf dag 1, dat jij bij Boon werkt, heb jij een mentor. Jouw mentor begeleidt jou en helpt jou bij jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wat wij bieden

Werken bij Boon Accountants Belastingadviseurs / Boon Registeraccountants betekent werken bij een organisatie met een open en informele cultuur, waarin je je snel thuis voelt. Werken bij Boon is net even anders dan bij de andere accountants- en belastingadvieskantoren. Natuurlijk zijn er raakvlakken… maar wat werken bij ons echt anders maakt; zijn de mensen en de mogelijkheden die je krijgt om je verder te ontwikkelen! Je treft fijne collega’s en een begeleider (jouw buddy) die slagvaardig, zelfbewust en met een groot inlevingsvermogen hun vak uitoefenen. Zij zijn het die (mede-) verantwoordelijk zijn voor ons succes.

Je vindt bij ons een ongedwongen werksfeer met de nodige vrijheid om je werk en privé in balans te houden. Ambitie wordt beloond; wij laten je talent graag bloeien en helpen je verder in je ontwikkeling. Omdat in ons bedrijf een goede werksfeer belangrijk is, gaan we er meerdere keren per jaar samen op uit!

Heeft u interesse in deze vacature?

Ga dan naar de website waarop u de officiële vacature-tekst kunt vinden. Daar staat vermeld hoe u in aanmerking kunt komen voor deze vacature.

Veel succes met solliciteren!

zet- en drukfouten voorbehouden | acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina