Assistent-accountant, Hardenberg

Vacature

Assistent-accountant, Hardenberg

Date:

januari. 24, 20

Algemeen
Profiel
Jouw rol
Ons aanbod
Solliciteer

(Bijna) klaar met je HBO studie accountancy of bedrijfseconomie en op zoek naar een vliegende start van jouw carrière? De Jong & Laan kan jou deze kans bieden. Voor de vestiging in Hardenberg hebben wij plek voor een ambitieuze assistent-accountant.

Je profiel

Zie jij jezelf in deze rol, dan staan wij open voor een goed gesprek met jou! We praten graag verder over jouw karaktereigenschappen, jouw gedachten over het vak en hoe deze uitdaging vorm te geven. En we zijn benieuwd naar jouw:

  • contactuele vaardigheden;
  • resultaat- en kwaliteitsgerichtheid;
  • drive;
  • manier van samenwerken.

 

Je beschikt over een (bijna) afgeronde opleiding HBO accountancy / finance & control en je bent op zoek naar een eerste stap in je accountancy loopbaan. Je bent bij voorkeur woonachting in (de omgeving van) Hardenberg.

Jouw rol

Deze vacature is jou op het lijf geschreven als je klanten wilt ondersteunen en voorzien van belangrijke stuurinformatie. Je helpt de klant bij de inrichting van de administratie, je stelt financiële rapportages op en in je contact met de klant denk je mee en signaleer je behoeften en ontwikkelingen.

 

Jouw ambitie en drive is om onze toekomstige accountant te worden. Hierin word je volop in begeleid, bij de Jong & Laan staat jouw ontwikkeling voorop. Er wordt veel aandacht besteed aan goede begeleiding en hierbij geven we je de ruimte jouw carrière verder te ontwikkelen. Niet alleen jouw kennis, maar ook jouw karakter telt!

Ons aanbod

Jij bent jij bij de Jong & Laan. We bieden je alle mogelijkheden om te groeien en jezelf te ontwikkelen. Zowel op persoonlijk als op vakinhoudelijk vlak. Vanzelfsprekend bieden wij jou als assistent-accountant een marktconform salaris en een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden dat past bij jouw niveau en ambitie.

 

Een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je hier.

Meer informatie of solliciteren?

Heb je interesse in deze functie als assistent-accountant in Hardenberg? Vul dan het sollicitatieformulier in op onze website. Stuur ons je cv en motiveer kort waarom jij onze nieuwe assistent-accountant bent. Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op via recruitment@jonglaan.nlof bel naar 0546-660670.

zet- en drukfouten voorbehouden | acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina