Bakertilly

Partner

Bakertilly

Summary

Baker Tilly is een van de top tien accountancy- en belastingadvieskantoren van Nederland. Van oorsprong werkt Baker Tilly veel voor

 

Ben jij als starter of stagiair op zoek naar een mooie plek om aan de slag te gaan? Dan kan het lastig zijn om een werkgever te vinden die je kan helpen om het beste uit jezelf te halen. Als je bij ons komt werken, krijg je de kans om snel praktijkervaring op te doen en kennis te vergaren die je niet op de hogeschool of universiteit leert.

Werken bij Baker Tilly

Werken bij Baker Tilly betekent werken bij één van de top tien accountancy- en belastingadvieskantoren in Nederland, maar toch ook  in een omgeving waar jij je thuis voelt. We hebben bewust gekozen voor regionale kantoren waar je veel persoonlijk contact hebt met collega’s én klanten. En met onze interne opleidingen en ruimte om te groeien en jezelf te ontwikkelen, ben je verzekerd van een sterke start van je carrière.

Aan de slag als stagiair of werkstudent?

Dat kan zeker! Veel collega’s starten bij Baker Tilly als stagiair of parttime werkstudent naast hun studie. Als stagiair of werkstudent word je vanaf dag één opgenomen in het team en ga je, waar mogelijk, meteen mee naar de klant. Ook ben je bij Baker Tilly verzekerd van voldoende begeleiding en kan je bij iedereen terecht met al je vragen (ook bij partners). Zo krijg jij een mentor toegewezen die je gaat helpen het maximale uit je stage te galen. Heb je zelf ideeën over de invulling van je takenpakket? Alles is bespreekbaar!

Studeer jij bijna af en ben je op zoek naar een startersfunctie? Dat kan natuurlijk ook!

Interesse? Neem zeker eens contact op met Sandra Weeland, Campus Recruiter via 06-15539236 of s.weeland@bakertilly.nl een kijkje op onze starterspagina: https://www.werkenbijbakertilly.nl/over-ons/baker-tilly-voor-starters