Junior Assistent Samenstelpraktijk

Vacature

Junior Assistent Samenstelpraktijk

Date:

maart. 02, 20

Algemeen
Profiel
Werkveld
Wat wij bieden
Solliciteer

Werken bij Boon Accountants Belastingadviseurs betekent werken bij een organisatie met een open en informele cultuur, waarin je je snel thuis voelt. Waar je alle ruimte krijgt voor je persoonlijke ontwikkeling en professionele groei. Een betrokken werkgever die het belang begrijpt van een goed evenwicht tussen werk en privé en bij wie je profiteert van prima arbeidsvoorwaarden.

Profiel

We willen graag kennismaken met jou als jij:

 • dit jaar afstudeert en hiermee een afgeronde HBO-opleiding (BE/Accountancy) hebt
 • beschikt over goede communicatieve en adviesvaardigheden
 • accuraat, initiatiefrijk en klantgericht bent
 • beschikt over uitstekend cijfermatig inzicht
 • je verder wilt ontwikkelen en professionaliseren in het vak
 • openstaat voor de gewenste cultuur binnen ons kantoor, te weten: focus op kwaliteit, professioneel kritische instelling, nauwkeurig, degelijk, een rechte rug en maatschappelijk betrokken

Werkveld

In deze functie houd je je onder leiding van een accountant en/of relatiebeheerder voornamelijk bezig met:

 • het verwerken van administraties
 • het uitwerken van kolommenbalansen
 • het samenstellen van eenvoudige jaarrekeningen
 • de werkzaamheden zijn hoofdzakelijk uitvoerend van aard. Je werkt in een deskundig team waarin kwaliteit, professionaliteit, groei en werkplezier voorop staat en van tijd tot tijd de mouwen flink worden opgestroopt.
 • Gezonde ambitie wordt zeer gewaardeerd en krijgt volop ruimte.

Wat wij bieden

Werken bij Boon Accountants Belastingadviseurs / Boon Registeraccountants betekent werken bij een organisatie met een open en informele cultuur, waarin je je snel thuis voelt. Werken bij Boon is net even anders dan bij de andere accountants- en belastingadvieskantoren. Natuurlijk zijn er raakvlakken… maar wat werken bij ons echt anders maakt; zijn de mensen en de mogelijkheden die je krijgt om je verder te ontwikkelen! Je treft fijne collega’s en een begeleider (jouw buddy) die slagvaardig, zelfbewust en met een groot inlevingsvermogen hun vak uitoefenen. Zij zijn het die (mede-) verantwoordelijk zijn voor ons succes.

Je vindt bij ons een ongedwongen werksfeer met de nodige vrijheid om je werk en privé in balans te houden. Ambitie wordt beloond; wij laten je talent graag bloeien en helpen je verder in je ontwikkeling. Omdat in ons bedrijf een goede werksfeer belangrijk is, gaan we er meerdere keren per jaar samen op uit!

Heb je belangstelling voor deze vacature? We komen dan graag met je in contact! Je kunt je belangstelling tonen door contact op te nemen via onderstaande link. Naast je cv, zijn we benieuwd naar de periode waarin je wilt werken en leren, wat het werken in de praktijk jou moet opleveren en wat je ambities zijn na je stage. Kortom, genoeg info om met ons te delen!

zet- en drukfouten voorbehouden | acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina