Stagiair Assistent Accountant Audit

Stage

Stagiair Assistent Accountant Audit

Date:

november. 14, 19

Algemeen
Profiel
Werkveld
Wat wij bieden
Solliciteer

MAAK JIJ HET VERSCHIL?

Flynth adviseurs en accountants zoekt voor de vestigingen Amstelveen, Woerden,
Arnhem, Zwolle, Ridderkerk en Venlo een:

Stagiair Assistent Accountant Audit

Flynth adviseurs en accountants is met ruim 1.500 medewerkers en zo’n zestig vestigingen het grootste advies- en accountantskantoor voor het Nederlandse midden- en kleinbedrijf.

Vereisten

Wat vragen wij van je?

Volg jij een opleiding richting Accountancy, Finance, Economie of Bedrijfskunde en ben je in de afrondende fase hiervan? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Nog even alles op een rij:

  • Intensieve begeleiding
  • volop ontwikkelkansen
  • professioneel én persoonlijk betrokken collega’s
  • goede werk-privébalans
  • Wat doe jij?Wil jij een meewerkstage bij ons op één van de volgende audit vestigingen doen: Amstelveen, Arnhem, Zwolle, Woerden, Ridderkerk of Venlo? Als stagiair laten wij je met zo veel mogelijk verschillende projecten en teams kennismaken. Daarbij kun je rekenen op een intensieve begeleiding.

Wat bieden wij jou?

Stage lopen bij Flynth betekent dat je volop kansen krijgt om je je te ontwikkelen. Wat ons bijzonder maakt, is dat wij de professionaliteit van een groot kantoor weten te combineren met de persoonlijke betrokkenheid van een klein kantoor. Ideaal voor een aanstormende, getalenteerde accountant of adviseur zoals jij. Iemand met een gezonde ambitie die graag het verschil maakt voor klanten, de maatschappij, maar ook voor zichzelf. En, ook niet onbelangrijk, wij houden weliswaar van een gezonde ambitie, maar vinden ook dat deze in balans moet zijn met je privéleven.

Heb je belangstelling voor deze vacature? We komen dan graag met je in contact! Je kunt je belangstelling tonen door contact op te nemen via onderstaande link. Naast je cv, zijn we benieuwd naar de periode waarin je wilt werken en leren, wat het werken in de praktijk jou moet opleveren en wat je ambities zijn na je stage. Kortom, genoeg info om met ons te delen!

zet- en drukfouten voorbehouden | acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina