Vacature duaal student accountancy / junior assistent accountant in Nijverdal

Stage

Vacature duaal student accountancy / junior assistent accountant in Nijverdal

Date:

oktober. 22, 19

Algemeen
Profiel
Werkveld
Wat wij bieden
Solliciteer

Volg je een duale opleiding en wil je alles wat je leert direct toepassen in je werk? En wil je als junior assistent accountant echt iets betekenen voor ondernemers? Dan is Alfa Nijverdal op zoek naar jou!

Alfa is een decentrale, mensgerichte accountants- en adviesorganisatie. Voor jou als junior assistent accountant betekent dit dat je komt te werken bij een organisatie waar je veel verantwoordelijkheid krijgt. Alfa kent geen partnerstructuur, maar biedt jou daarentegen de mogelijkheid zelf eigenaar van onze organisatie te worden. Zo ben je niet alleen voor de organisatie, maar ook voor jezelf aan de slag. Hoe mooi is dat?

 • Wat verwachten we van je?

  – (studerend voor) Diploma HBO Accountancy of Bedrijfseconomie;
  – Je bent kritisch, neemt graag zelf initiatieven en werkt accuraat;
  – Je bent communicatief vaardig en klantgericht;
  – Je geniet van de toepassing van ICT-applicaties en bent hier ook vaardig en kundig in;
  – Je woont in de nabije omgeving van Nijverdal.

 • Jij maakt het verschil

  Als junior assistent accountant maak je het verschil voor onze klanten. Het is jouw taak om het cijfermatige gedeelte optimaal te verzorgen. Hierbij maak je gebruik van moderne IT-oplossingen waarmee je cijfers middels een dashboard analyseert en adviespunten voor onze klanten signaleert. Je stelt daarnaast, na verloop van tijd, zelf de jaarrekening en aangiften op.

  Ons cluster Twente-Salland, met vestigingen in Nijverdal en Hardenberg, telt in totaal 46 collega’s. Je komt te werken in het MKB-team en binnen dit team ontvang je goede begeleiding en is er ruimte voor vaktechnisch overleg. Uiteindelijk hebben we als team één gemeenschappelijk doel: het verrassen en optimaal bedienen van onze klanten.

Ligt je toekomst bij Alfa?

Je mag rekenen op een aantrekkelijk salaris, een goede pensioenregeling, ANW-hiaat en WIA verzekeringen, een prima reiskostenvergoeding, een winstdelingsregeling, 31 vrije dagen en een studiekostenregeling. Daarnaast is er de unieke mogelijkheid om zelf eigenaar van Alfa te worden. Door te investeren in certificaten van aandelen deel je mee in de resultaten van onze organisatie.

Maar belangrijker nog: onze mensen gaan met plezier naar hun werk! Binnen ons cluster geeft 96% van de collega’s namelijk aan zijn of haar werk met plezier te doen. Dat is wat wij écht belangrijk vinden! Daarnaast garanderen we een groeiende, mensgerichte organisatie met goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden. Wij stimuleren jou dan ook om deel te nemen aan vakgerichte cursussen en overleggen via onze Alfa Academie.

Heb je belangstelling voor deze vacature? We komen dan graag met je in contact! Je kunt je belangstelling tonen door contact op te nemen via onderstaande link. Naast je cv, zijn we benieuwd naar de periode waarin je wilt werken en leren, wat het werken in de praktijk jou moet opleveren en wat je ambities zijn na je stage. Kortom, genoeg info om met ons te delen!

zet- en drukfouten voorbehouden | acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Deel deze pagina