Wil jij Deloitte leren kennen én de Audit? Start jij in september met je master? Meld je nu aan voor onze unieke business course!

Wil jij Deloitte leren kennen én de Audit? Start jij in september met je master? Meld je nu aan voor onze unieke business course!

by TychoMulder juli 29, 2020

Er is niets beter voor je persoonlijke ontwikkeling dan het zetten van een stap buiten je comfort zone. Deloitte helpt je hierbij! Tijdens onze Audit Business Course in eigen land staat jouw persoonlijke ontwikkeling en kennismaking met Deloitte als ook de veelzijdigheid van het Accountancy vak centraal.

 

Dit jaar reizen we af naar een luxe, unieke plek op Nederlandse bodem waar jij inhoudelijk aan de slag gaat in een innovatieve setting. Je wordt ook op persoonlijk vlak uitgedaagd. Tijdens een case met één van onze grote internationale klanten leer jij jouw kwaliteiten te benutten in een Audit die je van A tot Z meemaakt. Uiteraard is er naast dit inhoudelijke programma ook tijd voor fun; unieke ervaringen, het landgoed ontdekken en culinaire hoogstandjes waarbij je elkaar en het Deloitte team nog beter leert kennen.

 

Na de business course heeft Deloitte Audit geen geheimen meer voor jou en zul je hebben ervaren dat professionaliteit, inhoud en sympathie uitstekend samengaan. Uiteraard is de Business Course geheel op kosten van Deloitte.

 

De Business Course zal plaatsvinden op dinsdag 17 november tot vrijdag 20 november.

 

Wil je meer weten of je inschrijving klik dan op de link!

https://deloi.tt/39qE7TV